Skip to main content

EuroLeague: Ανακοίνωσε sold out για το Final 4

Με ανακοίνωση της η EuroLeague έκανε γνωστό ότι έγινε sold out για τα εισιτήρια του γενικού κοινού, μια μέρα (Πέμπτη, 5/5) μετά από το Game 5 στο ΣΕΦ μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μονακό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της EuroLeague, το βράδυ της Πέμπτης (5/5), η κορυφαία ευρωπαική διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ έκανε λόγο για "εξάντληση των εισιτηρίων του γενικού κοινού". 

Βέβαια δεν διευκρινίζεται αν σε αυτά δεν περιλαμβάνονται τα εξακόσια (600) μαγικά χαρτάκια που δίνονται σε κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες του Final Four και αυτές με τον δικό τους τρόπο τα διαθέτουν στους φιλάθλους τους.

Επιπρόσθετα΄, υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσει κάποιος φίλαθλος τα «μαγικά χαρτάκια» του Final 4, είτε μέσω του επίσημου Fan-To-Fan Marketplace το οποίο λειτουργεί στο «www.f4tickets.com», είτε μέσω του επίσημου ταξιδιωτικού γραφείου του Final 4.

Τέλος είναι περιορισμένα και τα εισιτήρια VIP τα οποία εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα μέσω αίτησης στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..