Skip to main content

Μακάμπι Τ.Α – Σοκαριστικό ατύχημα στο κεφάλι για τον Ζίζιτς

Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Χάποελ Χάιφα, όταν ο Άντε Ζίζιτς χτύπησε στο κεφάλι και έχασε την επαφή με το περιβάλλον, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας.

Με φορείο και συνδεδεμένος με οξυγόνο αποχώρησε τελικά από το παρκέ ο Άντε Ζίζιτς ύστερα από σύγκρουση με τον Τζέιμς Ένις, που είχε ως αποτέλεσμα μια πολύ άσχημη πτώση στο παρκέ. Ακολούθησε ένα σφοδρό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου του εντός έδρας αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Χάποελ Χάιφα.

Ο Κροάτης σέντερ έχασε τις αισθήσεις του και για αρκετή ώρα δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Όλο αυτό το διάστημα ήταν γεμάτο από αγωνία, άγχος και έντονα συναισθήματα για τους παρευρισκόμενους. Άλλοι έπιαναν τα κεφάλια τους, κάποιοι προσεύχονταν κρύβοντας τα πρόσωπά τους, ενώ ορισμένοι έκλαιγαν βλέποντας τον Ζίζιτς να μην κινείται.

Ο Ντορόν Τζάμσι επίσης κοιτούσε προς το παρκέ, γεμάτος αγωνία.

Φυσικά ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά και συνεχίστηκε μετά από περίπου 20 λεπτά, αφότου δηλαδή ο Ζίζιτς μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου υπό ιατρική συνοδεία και εν μέσω χειροκροτημάτων. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Μακάμπι ο παίκτης νοσηλεύεται σε κλινική και υποβάλλεται σε εξετάσεις στο κεφάλι.