Skip to main content

Εφές – Σειρά παίρνει ο Μπέικον

Η Αναντολού Εφές απολαμβάνει την θέση της στον ευρωπαϊκό θρόνο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, όμως ο Εργκίν Αταμάν έχει ήδη ξεκινήσει τα πλάνα του, με στόχο το θρυλικό three peat, κάτι που, αν πραγματοποιηθεί, θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία της Euroleague και δεύτερη μετά την  τρομερή Γιουγκοπλάστικα της περιόδου 1989-1991.

Έτσι, όπως αναφέρει με δημοσίευμα της η ιστοσελίδα «basketnews», μετά την συμφωνία με τους Κλάιμπερν και Ζίζιτς και το έντονο ενδιαφέρον για τον Νίμπο, ο επόμενος που παίρνει σειρά είναι ο Ντουέιν Μπέικον.

Ο Αμερικανός άσος ήταν αυτός που, μαζί με τον Μάικ Τζέιμς, πήραν από το χέρι την πρωτοεμφανιζόμενη στην Euroleague Μονακό και την οδήγησαν μέχρι τα Play Offs… βγάζοντας το λάδι του Ολυμπιακού, μέχρι να… πέσουν στο Game 5 του ΣΕΦ.

Ο Μπέικον ολοκλήρωσε την σεζόν με 14 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ και 1 κλέψιμο μ.ο με την γαλλική ομάδα, αριθμοί οι οποίοι έχουν εντυπωσιάσει τον Αταμάν.

Η Μονακό κάνει προσπάθεια να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ της, όμως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν έχει υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι με την πλευρά του παίκτη, με την πάμπλουτη Εφές να μην έχει τέτοια θέματα, έχοντας την δυνατότητα να καλύψει τα χρηματικά «θέλω» του Μπέικον.