Skip to main content

Η Μύκονος θέλει να παίξει στην Ευρωλίγκα

H ΑΟ Μυκόνου ζήτησε τη μία από τις δύο ανοιχτές θέσεις της EuroLeague, μέσω wild card από την κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης. Χιουμοριστικά, φυσικά, σε άλλο ένα διαμάντι στον λογαριασμό της ομάδας στο Twitter.

 

 

Ο χάρτης της EuroLeague συμπληρώνεται σιγά-σιγά, μετά από την κατάκτηση της Aba Liga από τον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο δύο είναι οι ανοιχτές θέσεις αν θεωρήσουμε ότι οι ρωσικές ομάδες δεν θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση της επόμενης περιόδου. Γι' αυτό και ο ΑΟ Μυκόνου έσπευσε για να διεκδικήσει την μία wild card, μέσω αίτησης που αναρτήθηκε και στον λογαριασμό της ομάδας στο Twitter.

 

«Αγαπητή Ευρωλίγκα,

Ευγενικά σας πληροφορούμε για τη θέλησή μας να αιτηθούμε για μία wild card για την επερχόμενη σεζόν (22/23). Αυτή τη στιγμή παίζουμε στη Β’ Εθνική Κατηγορία (αλλά έχει συμβεί και στο παρελθόν μια ομάδα σας να μην παίζει στην Α1).

Ίσως το γήπεδό μας είναι λίγο μικρότερο (450θ.) αλλά θα είναι sold out σε κάθε αγώνα! Είμαστε σε συζητήσεις εδώ και πολλά χρόνια με παγκοσμίως γνωστούς παίκτες της Ευρώπης και του ΝΒΑ (οκ… απλά στις συζητήσεις, αλλά είναι μια αρχή) και σας διαβεβαιώνουμε πως δεν σκοπεύουμε να ανοίξουμε καμία διαμάχη με γειτονικά νησιά, οπότε δεν θα χρειαστεί να μας αποβάλλετε στα μισά του πρωταθλήματος. Είμαστε καλά παιδιά.

Τέλος, ίσως να τερματίσουμε στην τελευταία θέση –αλλά ποιος δεν το κάνει, ονόματα δεν λέμε- αλλά έχουμε μεγάλη υποστήριξη από τους φαν του twitter και θα είναι όσο διασκεδαστικό μπορεί να γίνει.

 

Ειλικρινά δικοί σας

ΑΟΜ BC

 

YΓ Αν περάσουμε στα play off μπορούμε κι εμείς να καλέσουμε τον Κέβιν Ντουράντ στη Μύκονο να μας δει! Το υποσχόμαστε!»