Skip to main content

Επέστρεψε στην Μακάμπι Τ.Α. ο Μπλατ

Αναλαμβάνοντας καθήκοντα προέδρου της επαγγελματικής επιτροπής και συμβούλου στο κλαμπ επέστρεψε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής είχε οδηγήσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην κατάκτηση της EuroLeague το 2014 και επέστρεψε στην ομάδα από το Ισραήλ σε νέο πόστο, αυτού του συμβούλου και του προέδρου της επαγγελματικής επιτροπής, η οποία θα είναι το όργανο που έχει επωμιστεί με το να «τρέχει» τα πάντα γύρω από το αγωνιστικό τμήμα και θα απαρτίζεται επίσης από τον προπονητή, τον αθλητικό διευθυντή και την ομάδα σκάουτινγκ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε ότι: «Χαίρομαι πολύ για την επιστροφή μου στη Μακάμπι και που θα συνεργαστώ με τον Νίκολα Βούιτσιτς, τον Άβι Εβέν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Έχουμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε για να καθορίσουμε στόχους και να αποκτήσουμε παίκτες που πιστεύουμε πως θα φέρουν ξανά τη Μακάμπι εκεί που αξίζει να είναι».

Ο πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι δήλωσε ότι: «Κάναμε ένα σημαντικό βήμα με την επιστροφή του Ντέιβιντ Μπλατ. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει καλά τον σύλλογο και έχει μεγάλη καριέρα. Η συνεισφορά του θα είναι τεράστια και θα συνεργαστούμε για να φέρουμε μεγάλες επιτυχίες στην ομάδα. Επιστρέφει σπίτι του».