Skip to main content

Ερυθρός Αστέρας - Διορία μέχρι τις 30/6 σε Ράντονιτς

Με ανακοίνωση απάντησε ο Ερυθρός Αστέρας στη φημολογία των ημερών, περί μετακίνησης του Ντέγιαν Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό 

Η σερβική ομάδα δεν αναφέρεται ευθέως στον Παναθηναϊκό, ωστόσο το γεγονός ότι τα σενάρια για τον συμπατριώτη τους έχουν φουντώσει, οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου να εκδώσουν ανακοίνωση, με την οποία αναφέρουν πως έχουν κάνε πρόταση στον Ράντονιτς και περιμένουν την απάντηση του μέχρι το τέλος του μήνα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει τον κόσμο για να αποτραπούν οι φημολογίες και η δημοσίευση αναληθών πληροφοριών με τις οποίες βομβαρδίζουν κάποια ΜΜΕ ότι ο κόουτς Ράντονιτς έχει επίσημη πρόταση για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας.

Η πρόταση είναι αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας συζητήσεων που είχαμε μέσα στην σεζόν, ειδικά μετά το τέλος του σερβικού πρωταθλήματος και αφορά συνεργασία δύο χρόνων. Περιμένουμε την απάντησή του Ντέγιαν Ράντοντσιτς μέχρι το τέλος της προθεσμίας που του θέσαμε, η οποία είναι 30 Ιουνίου 2022.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ενημερώσει τον κόσμο λεπτομερώς για ό,τι έχει συμβεί, ξεκινώντας από τα οικονομικά δεδομένα και θα το κάνει και για το αποτέλεσμα αυτών των διαπραγματεύσεων, όταν είναι ο σωστός χρόνος».