Skip to main content

Euroleague για Πρίντεζη - Ο μικρός φίλος του Ολυμπιακού που έγινε θρύλος (vid)

Ένα συγκινητικό βίντεο δημιούργησε η Euroleague για τον Γιώργο Πρίντεζη, με τον μέχρι πρότινος αρχηγό του Ολυμπιακού να παρουσιάζεται ως θρύλος 

 Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Μπαρτζώκας, Βαγγέλης Μάντζαρης αλλά και ο έτερος Θρύλος Βασίλης Σπανούλης μιλούν για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Μάλιστα ακόμα και ο ίδιος ο Πρίντεζης κάνει ειδική μνεία σε στιγμές που έζησε με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, με την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ να υπενθυμίζει το «πεταχτάρι» που έδωσε στους «ερυθρόλευκους» το τρόπαιο το 2012. 

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο Πρίντεζης: 

"Υποστήριζα τον Ολυμπιακό από μικρός. Ήθελα πάντα να έρθω εδώ ακόμα και για μία προπόνηση, όχι να κερδίσω τίτλους ή κάτι. Όταν έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την πρώτη ομάδα ήταν τρομερό, είχα τους παίκτες στο δωμάτιό μου σε αφίσες. Δεν μ αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη. Ακόμα και τώρα δεν το κάνω στο κινητό μου. Μερικές φορές με ρωτάνε ποια στιγμή θα διάλεγα. Δεν διαλέγω το 2012 αλλά το 2013 επειδή κάναμε το back-to-back. Αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι δεύτερη οικογένεια. Έχω τόσες αναμνήσεις εδώ σε όλες τις γωνιές. Είναι η ζωή μου, πέρασα τη μισή μου ζωή εδώ. Ήξερα πως θέλω να τελειώσω εδώ την καριέρα μου και δεν πίστευα πως όλα αυτά θα συνέβαιναν. Νιώθω ευλογημένος για όσα έζησα".

Το βίντεο της Euroleague