Skip to main content

Άλμπα - Ανανέωση τριετίας για τον κόουτς Γκονζάλες (pic)

Ο Ίσραελ Γκονζάλες σήκωσε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γερμανίας με την Άλμπα Βερολίνου και επιβραβεύθηκε γιαυτό με τριετή επέκταση του συμβολαίου του. 

Οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας εμπιστέυτηκαν τον κόουτς Γκονζάλες προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Ρενέσες στον πάγκο. 

Πιστεύουν ότι ανταποκρίθηκε καθώς στη Γερμανία κατάφερε να κατακτήσει το νταμπλ και μάλιστα απέναντι στη Μπάγερν του Αντρέα Τρινκιέρι. 

Οι «κίτρινοι» κατετάγησαν και στην κανονική περίοδο της BBL στην πρώτη θέση έχοντας 27 νίκες και μόλις 6 ήττες. Κατόπιν αναδείχθηκαν πρωταθλητές καθώς στους τελικούς επικράτησαν των Βαυαρών με συνολικό σκορ 3-1.

Στο Κύπελλο αντιμετώπισε την Κράιλσχαϊμ στον τελικό επί της οποίας επικράτησε με 76-86. Τέλος, όσον αφορά την Ευρωλίγκα, η γερμανική ομάδα κατετάγη στη 10η θέση με 12 νίκες και 16 ήττες, διαγράφοντας την πιο πετυχημένη σεζόν της στη διοργάνωση.

Η ανάρτηση της Άλμπα:

«Πρωταθλητές, κυπελλούχοι και η πιο επιτυχημένη σεζόν στην Ευρωλίγκα στην ιστορία του συλλόγου: Ήταν μια εξαιρετική πρώτη χρονιά ως προπονητής για τον Ισραήλ Γκονζάλες. Αυτή η γόνιμη συνεργασία επισφραγίζεται με νέο συμβόλαιο: ο Isra παραμένει προπονητής της ALBA μέχρι το 2025»