Skip to main content

Παναθηναϊκός - Ο Ερυθρός Αστέρας φλερτάρει έντονα τον Νέντοβιτς

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς βρίσκεται υπ' ατμόν στον Παναθηναϊκό καθώς ο Ερυθρός Αστέρας φέρεται να πιέζει έντονα την πλευρά του Σέρβου. 

 Ο Νεμάνια Νέντοβιτς το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Έτσι υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να υπάρχει η παραμικρή φήμη για το μέλλον του. 

Εκεί όμως έρχεται ένας όρος στο συμβόλαιο σε συνδυασμό με τον έντονο εδνιαφέρον της σερβικής ομάδας θέτουν τα πάντα υπό αμφισβήτηση. 

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Νέντοβιτς με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου μπορούν να «σπάσουν» το συμβόλαιο του παίκτη καταβάλοντας 300000 ευρώ.

Αυτός ο όρος ενεργοποιείται από τη στιγμή που ο αθλητής καταγράψει έναν ορισμένο αριθμό συμμετοχών στη Euroleague. Υπάρχει και μια διαφωνία ως προς την ερμηνεία του όρου, καθώς η απεμπλοκή των ρωσικών ομάδων από τη διοργάνωση περιπλέκει τα πράγματα.

Ο Ερυθρός Αστέρας πάντως δείχνει έτοιμος σύμφωνα με το «Mozzartsport» να κάνει τα πάντα προκειμένου να επαναπατρίσει τον Νέντα. Το αν θα τα καταφέρει έπειτα από 10 χρόνια θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Πάντως σύμφωνα με το μέσο οι δυο πλευρές το πρωί της Πέμπτης 7/7 ο Ερυθρός Αστέρας ήρθε σε συμφωνία με τον (μέχρι στιγμής) παίκτη του Παναθηναϊκού.