Skip to main content

Παναθηναίκός – Πρόταση για διετές συμβόλαιο σε Καλάθη

Ο Νικ Καλάθης βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Μπαρτσελόνα και δεν είναι λίγες οι ομάδες που θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους. Ανάμεσα σε αυτές και ο Παναθηναϊκός, που στο πρόσωπο του πρώην αρχηγού του βλέπει τον παίκτη πάνω στον οποίο ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα… χτίσει το τριφύλλι της νέας σεζόν, ειδικά μετά την αποχώρηση του Νεμάνια Νέντοβιτς.  

Μάλιστα, οι «πράσινοι» δεν έχουν μείνει στα λόγια, αλλά έχουν προχωρήσει και σε πράξεις, ρίχνοντας στα… πόδια του Καλάθη, διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 2,7 εκ ευρώ.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον Καλάθη 1,2 εκ ευρώ για τον πρώτο χρόνο και 1,5 εκ ευρώ για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, παράλληλα, όμως, απαιτεί την απάντηση του διεθνή γκαρντ μέσα στις επόμενες ημέρες. Και αυτό γιατί ο χρόνος κυλά… βασανιστικά, με τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση αρνητικής απάντησης του Καλάθη, να…. ξεμείνει από εναλλακτικές λύσεις. Από την άλλη πλευρά, ο παίκτης ίσως θελήσει να περιμένει λίγο ακόμα, καθώς εκτός του Παναθηναϊκού, υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες από άλλες χώρες (Τουρκία, Ρωσία, Γαλλία, Ιταλία), οι οποίες ετοιμάζουν τις δικές τους προτάσεις.

Να θυμίσουμε πως ο Καλάθης ολοκλήρωσε την σεζόν στην Μπαρτσελόνα με 9,4 πόντους, 6,1 ασίστ, 3,6 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα.