Skip to main content

Σφήνα της Παρτιζάν για Καλάθη

Εξελίξεις στην υπόθεση του Νικ Καλάθη, έντονο ενδιαφέρον από μεγάλους ευρωπαικούς συλλόγους.

Την ώρα που τα τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις της Φενέρμπαχτσε, που κοουτσάρει ο Δημήτρης Ιτούδης, με τον Νικ Καλάθη, οι πληροφορίες του superbasket.gr αναφέρουν ότι έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία μέσω wildcard, θα συμμετέχει φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Ο Σέρβος προπονητής επιστρέφει στην EuroLeague έχοντας το τιμόνι των "ασπρόμαυρων" και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον 33χρονο διεθνή ομογενή γκαρντ, αφού συνεργάστηκαν για τρεις σεζόν στον Παναθηναικό από το 2009 έως το 2012 και κατέκτησαν μεταξύ άλλων, δύο Ελληνικά πρωταθλήματα, ένα τρόπαιο Κυπέλλου Ελλάδας και ένα τίτλο EuroLeague, την σεζόν 2010-2011. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο διεθνής ομογενής γκαρντ αποτελεί νούμερο ένα στόχο του Παναθηναικού, αλλά υπάρχει ισχυρό ενδιαφέρον από μεγάλους ευρωπαικούς συλλόγους, κάτι που κάνει δύσκολη την περίπτωση του.

Το trandbasket.net, κάνει αναφορά ότι η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον Νικ Καλάθη και έχει κάνει πολλές συζητήσεις με τον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τους μπλαουγκράνα την νέα σεζόν.

Υπενθυμιζουμε ότι σε 281 αγώνες στην EuroLeague, ο Νικ Καλάθης έχει 9.4 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ.