Skip to main content

Ο Ερυθρός Αστέρας κτύπησε την πόρτα του Λάσο

Ο Ερυθρός Αστέρας έδωσε το τιμόνι της ομάδας στον Βλάντιμιρ Γιοβάνοβιτς, όμως πριν είχε προσπαθήσει να κάνει το… μπαμ με τον Πάμπλο Λάσο, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Όπως μεταφέρθηκε από τα σερβικά μέσα, ο Τσόβιτς είπε πως "είχαμε την ιδέα ν' αναλάβει ο Πάμπλο Λάσο την τεχνική ηγεσία, όταν μάθαμε τις εξελίξεις στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν όμως τον προσεγγίσαμε, μάς απάντησαν ότι η κατάστασή του δεν του επιτρέπει να έρθει στο Βελιγράδι".

Έτσι, ο ισχυρός άνδρας του Ερυθρού Αστέρα δεν κατάφερε να κάνει το «μπαμ» με τον Λάσο για την θέση του Ντέγιαν Ράντοβιτς που συνεχίζει στον Παναθηναϊκό, για τον οποίο, μάλιστα, ο Τσόβιτς τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν περίμενε να φύγει από την ομάδα.

Τέλος, αναφορικά με την στελέχωση του ρόστερ του Αστέρα για την επόμενη σεζόν, ο Τσόβιτς έχει θέσει αρκετά υψηλά τον πήχη, βάζοντας ως στόχο ονόματα που θα έκαναν την διαφορά, όπως οι Τεόντοσιτς, Μαριάνοβιτς και Ραντούλιτσα, ενώ για τον Κάλινιτς εξέφρασε την αισιοδοξία πως θα παραμείνει στην ομάδα, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.