Skip to main content

Encestando: «Βελτιωμένη πρόταση Βαλένθια σε Γκριγκόνις»

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν… παίζει μόνος του για την μεταγραφή Γκριγκόνις, αλλά βλέπει και την Βαλένθια να κάνει… γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Λιθουανού γκαρντ.

Αποφασισμένη να ντύσει στα πορτοκαλί τον Μάριους Γκριγκόνις δείχνει η Βαλένθια. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «encestando», παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που πλησίασε πρώτος τον παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι Ισπανοί δείχνουν αποφασισμένοι, καθώς προχώρησαν σε νέα πρόταση προς την πλευρά του παίκτη, με βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βαλένθια κάνει κίνηση για την απόκτηση του Γκριγκόνις, καθώς κάτι αντίστοιχο επιχείρησε και τον Μάρτιο, μετά τον τραυματισμό του Πρέπελιτς, όμως τα χρήματα που ζητούσε τότε η ΤΣΣΚΑ ήταν υπερβολικά για το ταμείο της ομάδας.

Να θυμίσουμε πως ο Γκριγκόνις δεσμεύεται με συμβόλαιο από τους Μοσχοβίτες, με τον ίδιο, όμως, να έχει αποχωρήσει από την ρωσική ομάδα, αμέσως μετά την εισβολή στην Ουκρανία, ενώ ενδιαφέρον για την περίπτωση του παίκτη, εκτός από τους Παναθηναϊκό και Βαλένθια, έχουν δείξει η Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά και η Μακάμπι.