Skip to main content

Ερυθρός Αστέρας – Ανανέωσε ο Λάζιτς (pic)

Ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα παραμένει στο πόστο του, με τους κατόχους της Αδριατικής Λίγκας να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Μπράνκο Λάζιτς για ακόμα 1+1 χρόνια.

Μπράνκο Λάζιτς και Ερυθρός Αστέρας θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, καθώς η ομάδα του Βελιγραδίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της και για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Μάλιστα, σε περίπτωση που ο Λάζιτς εξαντλήσει και το νέο του συμβόλαιο με τον Αστέρα, τότε θα φορά τα ερυθρόλευκα για 13 ολόκληρα χρόνια, ισοφαρίζοντας τους  θρύλους της ομάδας Βλάντιμιρ Τσβέντκοβιτς και Ντράγκισα Βούτσινιτς, κυνηγώντας μόνο τα 14 χρόνια του Σλόμπονταν Νίκολιτς.

Στα 11 χρόνια του στο Βελιγράδι, ο Λάζιτς έχει αγωνιστεί σε 697 παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα, μετρώντας έξι Αδριατικές Λίγκες, επτά πρωταθλήματα και έξι κύπελλα Σερβίας, καθώς και ένα Σούπερ Καπ Αδριατικής Λίγκας.  Παράλληλα, με τους 3.148 πόντους που έχει σημειώσει, είναι 14ος στην λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών για τον Ερυθρό Αστέρα.