Skip to main content

Γουόλτερς: «Να φτιάξουμε την καλύτερη ατμόσφαιρα» (vid)

Μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια διαρκείας έστειλε ο Νέιτ Γουόλτερς, με τον αθλητή να θέλει τη δημιουργία «καυτής» ατμόσφαιρας στο ΟΑΚΑ. 

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια διαρκείας:

 

«Αγόρασε το εισιτήριο διαρκείας σου, ζήσε τη μαγεία του γεμάτου ΟΑΚΑ και γίνε μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας!

Εξασφάλισε τώρα την παρουσία σου στο γήπεδό μας και ταυτόχρονα επωφελήσου των μοναδικών προνομίων που προσφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας 2022-2023 θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά έως 27 Ιουλίου. Η παραλαβή των καρτών θα γίνεται είτε με την επιλογή Courier είτε από το OAKA VIP Lounge, θύρα 12 (άνωθεν θύρας VIP), με την έναρξη πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για νέους κατόχους.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή διευκρίνιση, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του τμήματος εισιτηρίων: 2144022539, 2144022541 & 2144022543 (Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00)

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας εδώ».

Αναλυτικά το μήνυμα του Γουόλτερς: 

 

«Πώς είστε φίλοι του Παναθηναϊκού; Είμαι ο Νέιτ Ουόλτερς. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να αρχίσει η σεζόν και να έρθω στην Αθήνα. Πιστεύω πως θα είναι μια ωραία σεζόν. Κλείστε τώρα τα εισιτήρια διαρκείας σας για να φτιάξουμε την καλύτερη ατμόσφαιρα σε όλη την Ευρώπη», για να χρησιμοποιήσει στο τέλος και το «μότο» της «πράσινης καμπάνιας» των διαρκείας: «Dream, believe, build».