Skip to main content

Η Εφές… δένει Πλάις

Την φανέλα της Αναντολού Εφές θα συνεχίσει να φορά και τα επόμενα χρόνια ο Τιμπόρ Πλάις, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «Basket News».

Συγκεκριμένα, το λιθουανικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα ένα χρόνο, με το ισχύων συμβόλαιο του Πλάις να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Έτσι, ο Γερμανός φόργουορντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ευρώπης, μέχρι το 2024.

Την σεζόν που μας πέρασε ο Πλάις ήταν ένα από τα καθοριστικά… εργαλεία του Εργκίν Αταμάν, στην B2B κατάκτηση της Euroleague από την Εφές, έχοντας 9,6 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 11,2 ranking στην διοργάνωση. Μάλιστα, ο Πλάις έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνιση του στον τελικό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας 19 πόντους, επτά ριμπάουντ, δύο τάπες, ένα κλέψιμο και μόλις ένα λάθος, σε 31’, συγκεντρώνοντας 24 βαθμούς στο σύστημα ranking.

Ο Πλάις αγωνίζεται στην Εφές από το 2018 και μέχρι σήμερα, εκτός από τις δύο Ευρωλίγκες έχει κατακτήσει ισάριθμα πρωταθλήματα Τουρκίας, καθώς και ένα κύπελλο.