Skip to main content

Πρόεδρος Ερ. Αστέρα: «Είχαμε συμφωνήσει με τον Τεόντοσιτς, μόνο με την Βίρτους δεν συμφωνήσαμε»

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς μίλησε στο PinkTV σχετικά με τους ερυθρόλευκους, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι υπήρχε συμφωνία με τον Μίλος Τεόντοσιτς και τους πρωταθλητές της Aba Liga, αλλά το deal χάλασε λόγω της Βίρτους Μπολόνια.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Μίλος Τεόντοσιτς και γο ότι κόπηκε από την Εθνική Σερβίας ότι:  "Πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που κάνεις κάποια πράγματα. Πρώτον, έχετε να κάνετε με ένα θεσμικό όργανο εκείνη τη στιγμή. Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, δεν έχει σημασία ποιο είναι το όνομά του, είναι θεσμός.

Ο κ. Τσόβιτς συνέχισε λέγοντας ότι: "Είχα αρκετές συνομιλίες με τον Τεό (σ.σ Τεόντοσιτς) αυτό το καλοκαίρι και επιτρέψτε μου να πω ότι, όσον αφορά τη μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα , συμφωνήσαμε σε όλα. Η μόνη πλευρά που δεν συμφωνήσαμε ήταν αυτή της Βίρτους, η οποία δεν ήθελε να δώσει το πράσινο φως στην αποζημίωση. Ο πρόεδρος της Virtus είπε "θα ήθελα πολύ να τον αποδεσμεύσω τώρα, αλλά δεν ξέρω πόσα χρήματα μπορείτε να μου δώσετε, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, γιατί θέτει σε κίνδυνο τον σύλλογό μου, επειδή οι οπαδοί έχουν δεθεί μαζί του"".