Skip to main content

Αταμάν: «Εφες – Αρμάνι ο τελικός της Euroleague, υποψήφιος για το F4 ο Ολυμπιακός»

Τις προβλέψεις του για την φετινή Euroleague έκανε στον ιταλικό Τύπο ο Εργκίν Αταμάν.

«H Αρμάνι ενισχύθηκε σε όλες τις θέσεις παρά το γεγονός ότι έχασε τον Τσάτσο (σ.σ. Σέρχιο Ροντρίγκεθ). Για μένα είναι ο πιο επικίνδυνος ανταγωνιστής μας. Το λέω τώρα: Μιλάνο και Εφές θα παίξουν τον τελικό της EuroLeague. Και θα είναι ένας μεγάλος τελικός», δήλωσε ο Τούρκος προπονητής στην «Gazzetta dello Sport», για να προσθέσει εμφατικά:

«Αυτή τη φορά θα περπατήσω στο παρκέ με τα τρία δάχτυλα υψωμένα. Δεν θα μιλήσω πολύ, μου αρκεί μόνο να σημειώσω με αυτόν τον τρόπο έναν αριθμό».

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες της Euroleague, ο Αταμάν δείχνει να υπολογίζει αρκετά, τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον Παναθηναϊκό.

«Η EuroLeague είναι πολύ δυνατή, πιο ανταγωνιστική και πιο σκληρή. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες των έξι ομάδων όπου υπάρχουν ελάχιστες αποστάσεις μεταξύ τους. Για το Final 4 υπάρχουν Εφές, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Αρμάνι, Ολυμπιακός ακόμα και η Μονακό που έχει ανεβάσει σημαντικά το μπάτζετ της παίρνοντας εξαιρετικούς παίκτες. Για τα playoffs Φενέρμπαχτσε, Μπάγερν, Μακάμπι, Παναθηναϊκός, Παρτίζαν με την επιστροφή του Ομπράντοβιτς και με παράγοντα έδρα που μπορεί να κάνει τη διαφορά, όπως επίσης και η Βίρτους Μπολόνια. Από εκεί και πέρα μπορεί να προκύψει και κάποια έκπληξη», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του προπονητή της Αναντολού Εφές.