Skip to main content

Πίτερς: «Περιμένουμε μάχη με την Ζαλγκίρις, όμως είμαστε έτοιμοι»

Εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι περιμένει ο Άλεκ Πίτερς, απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας, με τον «ερυθρόλευκο» παίκτη να στέκεται και στην απουσία του κόσμου από την πρεμιέρα της ομάδας του στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε;

Για την Ζαλγκίρις: «Είναι πολύ ωραίο που επιτέλους θα δώσουμε ένα εντός έδρας παιχνίδι. Ανυπομονούμε, παρότι δυστυχώς δεν θα έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Αναμένεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ζαλγκίρις. Σίγουρα θα γίνει μάχη, όμως είμαστε έτοιμοι γι αυτό».

Για το αν είναι άτυχος που το πρώτο εντός θα είναι χωρίς κόσμο: «Έχει δύο πλευρές αυτό. Αρχικά ξέρω πως το πρώτο εντός με τον κόσμο θα έχει φανταστική ατμόσφαιρα και θέλω να το ζήσω. Από την άλλη, ίσως είναι καλό για τους παίκτες που είναι πρώτη σεζόν στην ομάδα, για να είναι λίγο αναγνωριστικό το παιχνίδι. Σίγουρα, όμως, όταν ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας, η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική».

Τι να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό, μετά τα παιχνίδια της πρώτης εβδομάδας: «Πρέπει να επικεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ότι η νίκη στην Μπαρτσελόνα θα μας βοηθήσει την επόμενη αγωνιστική. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε, να παίξουμε σκληρά στην άμυνα και πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα ριμπάουντ».