Skip to main content

Εντός με Βίρτους ο Παναθηναϊκός, ελληνικό ενδιαφέρον σε Eurocup και BCL

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική της Euroleague, με το ελληνικό ενδιαφέρον να στρέφεται στο ΟΑΚΑ, εκεί που ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια.

Το κακό ξεκίνημα των «πράσινων» στην διοργάνωση (2-6) μετατρέπει σε… τελικό την αναμέτρηση απέναντι στους Ιταλούς, οι οποίοι μετράνε ρεκόρ 4-4, όμως προέρχονται από δύο εντυπωσιακά διπλά με Ρεάλ και Μονακό. Πονοκεφαλιάζει ο Ράντονιτς με την απουσία του Γκριγκόνις, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. 

Από εκεί και πέρα, στο Λιόν η Βιλερμπάν υποδέχεται την Μπάγερν και στην Βιτόρια η Μπασκόνια φιλοξενεί την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Δράση, όμως, δεν έχουμε μόνο στην Euroleague, αλλά και σε Eurocup και Basketball Champions League, όπου και αγωνίζονται Προμηθέας και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Οι Πατρινοί, με ρεκόρ 3-1, αγωνίζονται για τρίτη φορά σε πέντε αγωνιστικές εκτός έδρας, απέναντι στην ουραγό με 0-4 Σλασκ, ενώ η ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική του BLC, αγωνίζεται και αυτή εκτός έδρας, απέναντι στην Βόννη, με στόχο την νίκη και αν είναι δυνατόν με περισσότερους από επτά πόντους, όσους είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς στα Άνω Λιόσια.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Euroleague:

21:00 Βιλερμπάν - Μπάγερν (Novasports 3 HD)

21:00 Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια (Novasports Prime)

21:30 Μπασκόνια - Ζαλγκίρις (Novasports 5 HD)

Eurocup:

21:00 Σλασκ - Προμηθέας (Novasports 4 HD)

Basketball Champions League:

21:00 Βόννη - ΑΕΚ (COSMOTE SPORT 8 HD)