Skip to main content

Ράντονιτς: «Υπάρχει άμεσα άλλο παιχνίδι»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν... προσγειωμένος μετά την άνετη νίκη της ομάδας του επί της Βιλερμπάν με τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει 2-0 αυτή τη διπλή εβδομάδα.

Μιλώντας στην κάμερα της Ευρωλίγκας ήταν συγκρατημένος: «Νιώθω καλά. Παίξαμε 30 λεπτά αρκετά καλά. Κάναμε καλή δουλειά σε αυτή τη διπλή εβδομάδα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι άμεσα για το επόμενο παιχνίδι που έρχεται».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε το παιχνίδι "πολύ καλό" για την ομάδα του και πρόσθεσε: "Παίξαμε καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ.  Για 30 λεπτά βγάλαμε ενέργεια και στις δύο πλευρές. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε έξι λάθη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στη συνέχεια. Όσο για την άμυνα, κάποιες φορές παίζουμε με αυτόν τον τρόπο, αλλά και με άλλους τρόπους"

Όταν ρωτήθηκε για τον Παπαγιάννη απάντησε: "Αμυντικά έκανε αρκετά καλά πράγματα. Έχουμε το πλάνο μας και για εμάς είναι σημαντικό να το ακολουθήσουμε. Ο Γιώργος το ακολούθησε. Στην τρίτη περίοδο ήταν καλύτερος. Είναι δύσκολο μετά από τραυματισμό να είσαι σε θέση να παίξεις. Εκείνος έχασε ένα κομμάτι και δεν ήταν έτοιμος να προπονηθεί και να παίξει".

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και ο Ράντονιτς ρωτήθηκε και γι' αυτό: "Σε κάποια παιχνίδια είμαστε πραγματικά κακοί. Σήμερα ήμασταν καλοί από την αρχή. Έτσι θέλουμε να παίζουμε γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Έχουμε νικήσει εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά έχουμε παίξει και κάποια άσχημα παιχνίδια εκτός. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε διαφορετικά στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια".

Σε ερώτηση για τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού απάντησε: "Είχα πει στην αρχή της χρονιάς ότι ο στόχος είναι να παρουσιαστούν καλύτεροι στη διάρκεια της σεζόν. Αυτό θα περιμένουμε να δούμε στην πορεία".

Ο Ράντονιτς ρωτήθηκε ακόμη αν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον Πονίτκα όπως τον Κάλινιτς: "Μου ζητάτε να τους συγκρίνω. Σαφώς θα μπορούσα να τους χρησιμοποιήσω με τον ίδιο τρόπο. Ο Πονίτκα μπορεί να μας δώσει κάποια πράγματα".