Skip to main content

Mεσίνα: "Πονάει όταν χάνεις έτσι"

Η Αρμάνι Μιλάνο είχε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό για 37 λεπτά, έδειχνε να έχει τον έλεγχο, έφτασε να προηγηθεί και με 15 πόντους, αλλά τελικά έφυγε ηττημένη από το ΟΑΚΑ για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, μένοντας στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Ο Έτορε Μεσίνα έδωσε συγχαρητήρια στους "πράσινους" για τη νίκη και μίλησε για την ομάδα του.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πίστεψε στη νίκη ακόμη και όταν όλα έδειχναν εναντίον του στο παρκέ", τόνισε ο Ιταλός κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο και πρόσθεσε: "Είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας , είχαμε 22 ασίστ. Πονάει όταν χάνεις έτσι. Χάσαμε κρίσιμα σουτ στην τελική ευθεία του αγώνα, κάτι που έχουμε ξαναζήσει φέτος. Ελπίζω να κρατήσουμε τα θετικά από την εικόνα των 37-38 λεπτών. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για τη συνέχεια. Και πάλι συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του».

Όταν ρωτήθηκε για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει απάντησε: "Δεν έχει σημασία πόσο δύσκολο είναι για μένα. Πιο πολύ έχει να κάνει με τους παίκτες. Έχουμε παρουσιάσει βελτίωση με την προσθήκη του Καμπαρό. Υπάρχουν παίκτες που είναι έμπειροι. Πρέπει όμως να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Πέρυσι είχαμε κάποιους τραυματισμούς και το θέμα του Μήτογλου. Είχαμε αποκτήσει όμως χημεία. Φέτος προσπαθούμε να αποκτήσουμε τη συνοχή αυτή και με δουλειά να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».