Skip to main content

Βεζένκοβ: «Συσπειρωθήκαμε στα τελευταία ματς, αλλά ας μην εφησυχαστούμε» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοβ σχολίασε το επερχόμενο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τη Μονακό, με τον αθλητή των Πειραιωτών να τονίζει ότι  η αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα έχει πολλές απαιτήσεις. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων:

«Σίγουρα κάναμε κάποια κακά αποτελέσματα, συσπειρωθήκαμε, στα τελευταία δύο παιχνίδια όντως παίξαμε πάρα πολύ ωραίο μπάσκετ, αλλά δεν πρέπει να εφησυχαστούμε. Ξέρουμε ότι έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση στην άμυνα. Να συνεχίσουμε να μοιράζουμε την μπάλα. Αυτά που μας κάνουν να κερδίζουμε πρέπει να συνεχίσουμε να τα κάνουμε. Αλλά όπως είπα, ξέρω ότι θα αντιμετωπίσουμε πρώτα την Μονακό, μια πολύ δύσκολη ομάδα που σίγουρα θέλει να κερδίσει, να προστατέψει την έδρα της, έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για τα κλειδιά της αναμέτρησης με την Μονακό:

«Να ματσάρουμε την ενέργεια τους. Να πάμε σε κάθε φάση 100%. Τις 50-50 μπάλες να τις διεκδικήσουμε και να τις πάρουμε. Η Μονακό έχει πολύ αθλητικότητα. Να ματσάρουμε την ενέργεια και την αθλητικότητα της, να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ. Σίγουρα το όνομα του Μάικ Τζέιμς δεσπόζει, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Παίζει καταπληκτικά και ο Οκόμπο. Έχουν πάρα πολύ μεγάλη ποιότητα σε όλες τις θέσεις, οπότε πρέπει να γίνει μια ομαδική δουλειά για να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».