Skip to main content

Γκλίκμαν: «Θέλουμε την Μονακό στην οικογένεια της Euroleague»

Η παρουσία της Μονακό στην επόμενη Euroleague είναι εξασφαλισμένη, ανεξάρτητα του αν προκριθεί ή όχι στα φετινά Play Offs, όπως υποστηρίζει ο γαλλικός Τύπος, με τον Μάρσαλ Γκλίκμαν, με δηλώσεις του, να εκφράζει την επιθυμία παραμονής των Μονεγάσκων στην διοργάνωση και την νέα σεζόν. 

Όπως αναφέρει η «Equipe» και με αφορμή την παρουσία υψηλόβαθμών στελεχών της Euroleague στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η διοίκηση των Μονεγάσκων έχει προχωρήσει τις διαδικασίες ώστε η παρουσία της στην διοργάνωση να μετατραπεί σε εγγυημένη.

Μάλιστα, οι Γάλλοι μίλησαν και με τον Μάρσαλ Γκλίκμαν, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Θέλουμε την Μονακό να συνεχίσει στην Euroleague. Αυτή την στιγμή υπάρχουν 18 ομάδες, οι 13 με εγγυημένο συμβόλαιο. Αν σκεφτούμε ότι η ΤΣΣΚΑ δεν θα επιστρέψει την νέα σεζόν, το να κρατήσουμε την Μονακό δεν θα είναι πρόβλημα. Όταν επιστρέψουν οι Μοσχοβίτες, το θέμα θα είναι πιο πολύπλοκο, όωμς αυτό που πρέπει να κάνει η Μονακό είναι να πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους. Όμως, ας είμαστε ξεκάθαροι. Θέλουμε την Μονακό στην οικογένεια της Euroleague».  

Να θυμίσουμε πως, σύμφωνα με τα όσα ισχύουν μέχρι σήμερα, για να συμμετέχει η Μονακό και την νέα σεζόν στην Euroleague, θα πρέπει να εξασφαλίσει μία θέση στα φετινά play offs.