Skip to main content

Ερυθρόλευκο το πιο παραγωγικό επιθετικό δίδυμο της Euroleague (pic)

Ο Ολυμπιακός εντυπωσιάζει και την φετινή σεζόν στην Euroleague, με το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα να ξεχωρίζει για την εκπληκτική του χημεία.

Χαρακτηριστικός ο πίνακας που δείχνει τα πιο παραγωγικά επιθετικά δίδυμα της διοργάνωσης, με την κορυφή να είναι… ερυθρόλευκη.

Έτσι, Σάσα Βεζένμοβ και Τόμας Γουόκαπ έχουν συνδυαστεί σε 42 καλάθια της ομάδας τους, προσφέροντας στον Ολυμπιακό 100 πόντους.

Αυτό που κάνει τον Ολυμπιακό, όμως, να ξεχωρίζει, δεν είναι μόνο η πρωτιά των Γουόκαπ – Βεζένκοβ, αλλά το ότι στην πρώτη 10αδα των πιο παραγωγικών επιθετικών διδύμων της Euroleague, βρίσκουμε ακόμα τρία «ερυθρόλευκα» ζευγάρια.

Έτσι, στην 5η θέση βρίσκουμε τους Μουστάφα Φαλ και Τόμας Γουόκαπ, με απολογισμό 29 καλάθια και 57 πόντους, ενώ μία θέση πιο κάτω, στην 6η, οι Τζόελ Μπολομπόι και Κώστας Σλούκας, έχουν προσφέρει 28 καλάθια και 54 πόντους.

Τέλος, την «ερυθρόλευκη» 4αδα κλείνουν οι Μουστάφα Φαλ και Σάσα Βεζένκοβ, που με 27 καλάθια και συνολικά 57 πόντους, βρίσκονται στην 9η θέση της σχετικής λίστας.