Skip to main content

Μακσβίτις: "Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι έγινε"

Το παιχνίδι είχε τελειώσει στο ΟΑΚΑ, ο Κάζις Μακσβίτις ήταν έτοιμος να μιλήσει στην κάμερα της Ευρωλίγκας,αλλά ακόμη δεν είχε τις απαντήσεις. Η Ζαλγκίρις Κάουνας βρέθηκε από το +15 και την κυριαρχία στο παρκέ στο -24 κια στην ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο", παραδέχθηκε ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας για να συνεχίσει: "Από το τρίτο δεκάλεπτο όλα άλλαξαν. Βρήκαν σκορ, ήταν σε καλό μομέντουμ και ήταν πολύ δύσκολο να τους σταματήσεις. Χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και αυτό μας κόστισε τελικά και τη νίκη".

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: "Ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ στην καριέρα μου να έχω 15 πόντους προβάδισμα και να χάνω στο δεύτερο ημίχρονο με 62-23! Οϋτε στις μικρότερες κατηγορίες δεν είδα αριθμούς σαν αυτούς!. Ο Παναθηναϊκός λεπτό με λεπτό έπαιζε καλύτερα, έδειχνε αυτοπεποίθηση και κέρδισε δίκαια. Οι πρόσφατες νίκες ίσως να παίζουν και ρόλο, ενώ είχαμε και την απουσία του βασικού μας πόινγ γκαρντ και δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι όπως θέλαμε και έπρεπε".