Skip to main content

Κάτας: «Χρειάζεται να είμαστε πιο συνεπείς»

Ο Όντεντ Κάτας στάθηκε στη συνέπεια που θα πρέπει να έχει η ομάδα του, προκειμένου να κερδίζει παιχνίδια όπως το αποψινό στο ΣΕΦ και απέναντι στον Ολυμπιακό.

"Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς καθόλη τη διάρκεια ενός αγώνα", τόνισε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ και συνέχισε: "Μου αρέσει ο τρόπος που παλεύουμε, που δεν καταθέτουμε τα όπλα. Για να νικήσουμε όμως μια ομάδα τόσο καλή όπως ο Ολυμπιακός, πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς, κάι που πρέπει να μάθουμε για τη συνέχεια".

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ καλά, αλλά ουσιαστικά χάθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Δεν είχαμε τη συγκέντρωση που χρειαζόταν στην άμυνα και σταματήσαμε να παίζουμε στην επίθεση. Εκεί χάθηκε ο αγώνας. Δεν παίξαμε σωστά με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργήσει πρόβλημα και στην άμυνα. Όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά. Ήταν κάτι που είπα και στους παίκτες μου στο ημίχρονο. Δεν μου άρεσε τίποτα και δεν ήθελα να κρατήσω τίποτα από το δεύτερο δεκάλεπτο και το είπα. Ακόμη και η γλώσσα του σώματός τους δεν μου άρεσε. Στο δεύτερο μισό προσαρμοστήκαμε και κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Ανταγωνιστήκαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και σταθήκαμε. Αυτό κρατάμε. Η χρονιά είναι μεγάλη και από κάθε παιχνίδι μαθαίνουμε».