Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Τρίτης 31/1

Με έξι παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Euroleague και αυτό είναι το… ιατρικό δελτίο της Τρίτης 31/1. 

Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι της Φενέρ με τον Ολυμπιακό, από την τουρκική ομάδα θα παίξει χωρίς τους Νεμάνια Μπιέλιτσα, Τόνιε Τζεκίρι και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, ενώ αμφίβολος είναι ο Άκπιναρ.

Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα παραταχθεί χωρίς τον Σλούκα αλλά και τον Πίτερς.

Στο ματς της Αρμάνι με τη Μπασκόνια, από την ιταλική ομάδα θα απουσιάσουν οι Σαβόν Σιλντς, Κέβιν Πάνγκος, Νίκο Μέλι και Τομάσο Μπαλντάσο, ενώ από τους κυανέρυθρους θα απουσιάσει ο Πιέρια Χένρι ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Μάρκους Χάουαρντ και Μαξ Χέιντεγκερ.

Στον αγώνα της Βαλένθια με τη Μπάγερν οι «Νυχτερίδες» δε θα έχουν στη διάθεσή τους τους Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, Τζασιέλ Ριβέρο, Σαμ Βαν Ροόσομ, Μάρτιν Χέρμανσον και Μίλαν Χιμένεθ, ενώ αμφίβολος είναι ο Πρέπελιτς. Από την άλλη η γερμανική ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τους Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Αντρέας Ομπστ, Ζαν Μαρκ Σίσκο και Ελίας Χάρις.

Στο Βελιγράδι και το ματς της Παρτιζάν με τη Βιλερμπάν η σερβική ομάδα θα παίξει χωρίς τον Μπάλσα Κοπρίβιτς, ενώ από τους Γάλλους θα απουσιάσει Τζόφρε Λοβέρν, ενώ αμφίβολος είναι ο Γιουσούφα Φαλ.

Στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μακάμπι οι μπλαουγκράνα θα αγωνιστούν χωρίς τον Σέρχι Μαρτίνεθ, ενώ οι Ισραηλινοί θα κατεβούν χωρίς τους Λορέντζο Μπράουν, Άλεξ Πόιθρες και Όστιν Χόλινς.

Τέλος, στη Μπολόνια και το Βίρτους - Ερυθρός Αστέρας, με τους Ιταλούς να παρατάσσονται χωρίς τους Ίφε Λούντμπεργκ, Σέμι Οτζελέγιε και Λίο Μενάλο, ενώ από τους Σέρβους δε θα παίξουν οι Φακούντο Καμπάσο και Χασάν Μάρτιν.