Skip to main content

Euroleague - Ανακοίνωσε τον ασφαλή τρόπο μεταπώλησης εισιτηρίων για το Final 4

Ασφαλή τρόπο μεταπώλησης εισιτηρίων εξασφαλίζει η Euroleague, δίνοντας μέσα από μια επίσημη ιστοσελίδα, τη δυνατότητα τα εισιτήρια να αλλάζουν κάτοχο και να πηγαίνουν σε κάποιον που θα μπορέσει να παραστεί στο Final 4 του Κάουνας. 

Πιο συγκεκριμένα, αν κάποιος φίλαθλος έχει κλείσει εισιτήριο, αλλά τελικά δεν μπορέσει να πάει, μπαίνει στη σελίδα και ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται παραχωρεί το εισιτήριό του σε επόμενο κάτοχο. 

Η εφαρμογή αυτή δίνει τη δυνατότητα σε όποιο φίλαθλο έχασε την ευκαιρία να κλείσει εισιτήρια με την πρώτη φορά να το κάνει με τη δεύτερη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας:

«Η Euroleague ανακοίνωσε την έναρξη του επίσημου 2023 Turkish Airlines EuroLeague Final Four fan-to-fan marketplace, όπου όποιος έχει αγοράσει εισιτήρια για να συμμετέχει στο καλύτερο Σαββατοκύριακο του παγκόσμιου μπάσκετ μπορεί να τα μεταπωλήσει σε άλλους αφοσιωμένους οπαδούς.

Όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην αγορά στη διεύθυνση www.f4tickets.com.

Κατά τη διάρκεια της πιο ανταγωνιστικής σεζόν που έγινε ποτέ, με τους οπαδούς να γεμίζουν τα γήπεδα της EuroLeague με πρωτοφανείς ρυθμούς, η ζήτηση για να παρακολουθήσουν προσωπικά το Final Four ήταν επίσης έντονη, με τα εισιτήρια στο ευρύ κοινό να εξαντλούνται μόλις πέντε ώρες αφότου έγιναν διαθέσιμα.

Για τους οπαδούς που δεν είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν έγκαιρα εισιτήριο, η Euroleague Basketball προσφέρει μια ασφαλή ευκαιρία να αγοράσουν ένα απευθείας από έναν άλλο οπαδό που δεν μπορεί πλέον να παρευρεθεί στο γεγονός.

Όλα τα εισιτήρια που είναι διαθέσιμα στο fan-to-fan marketplace θα μεταπωληθούν στην τιμή αγοράς τους, προς αποφυγή κερδοσκοπίας, και θα παραχωρήσουν στον κάτοχο εισιτηρίων πρόσβαση και στους τέσσερις αγώνες: τους Ημιτελικούς της EuroLeague στις 19 Μαΐου καθώς και τους Αγώνες Τρίτης Θέσης και Πρωταθλήματος στις 21 Μαΐου.

Η Euroleague Basketball θα ήθελε να διευκρινίσει ότι το Final Four 2023 fan-to-fan marketplace είναι το μόνο επίσημο και εξουσιοδοτημένο κανάλι αγοράς και πώλησης εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια που αγοράζονται μέσω μη εξουσιοδοτημένων καναλιών πώλησης ενδέχεται να μην είναι έγκυρα για είσοδο ή μπορεί να ακυρωθούν».