Skip to main content

MozzartSport: «Κοντά σε συμφωνία Παναθηναϊκός – Λάσο για τριετές συμβόλαιο»

Ο Πάμπλο Λάσο θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο προπονητής του Παναθηναϊκού από την νέα σεζόν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το «Mozzart Sport». Η σερβική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται μία ανάσα από την συμφωνία, με τον Ισπανό προπονητή να ζητά και να παίρνει τριετές συμβόλαιο από τους «πράσινους», ενώ στο πλευρό του θα παραμείνει ο νυν τεχνικός της ομάδας, Χρήστος Σερέλης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

Ο Πάμπλο Λάσο επιστρέφει στην Euroleague. Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα βήμα μακριά από ακόμα έναν «γίγαντα», τον Παναθηναϊκό.

Παρά το γεγονός πως οι «πράσινοι» έχουν… βουλιάξει τις τελευταίες σεζόν και δεν είναι καν σκιά της ομάδας που ανέβηκε στον ευρωπαϊκό θρόνο, έχουν ήδη καταστρώσει το πλάνο για να επιστρέψουν  στην κορυφή.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος  εκτίμησε ότι για να έρθει ένα κορυφαίο αποτέλεσμα χρειάζεται και ένας κορυφαίος προπονητής και η καλύτερη διαθέσιμη λύση στην αγορά είναι ο Λάσο.

Υπήρξαν συζητήσεις με τον Ισπανό ώστε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, μετά την αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς, όμως ο Λάσο ζήτησε η συμφωνία να ισχύσει από την νέα σεζόν. Δεν ήθελε να αναλάβει την… καυτή πατάτα στην μέση της σεζόν. Και σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο, οι δύο πλευρές συμφώνησαν τα πάντα. Ο Λάσο ζήτησε και πήρε τριετές συμβόλαιο καθώς θέλει τον απαραίτητο χρόνο για να δουλέψει το πλάνο του, γνωρίζοντας πως δεν είναι δυνατόν ο Παναθηναϊκός να… αναστηθεί αμέσως.

Τα λεφτά του συμβολαίου δεν υπήρξαν πρόβλημα, καθώς ο Λάσο πήρε ό, τι ακριβώς ζήτησε, ενώ η ανακοίνωση της πρόσληψης του αναμένεται τον Απρίλιο. Παράλληλα, μέρος της συμφωνίας είναι και η παραμονή του νυν προπονητή της ομάδας, Χρήστου Σερέλη, στο τεχνικό τιμ του Λάσο, μετά και την άφιξη του Ισπανού.