Skip to main content

ΜακΚίσικ: «Δεν έχω στο μυαλό μου το συμβόλαιο»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης του Ολυμπιακού στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις, με τον Αμερικανό άσο, με δηλώσεις του στο «basket news» να μιλά για τα σουτ που του δίνουν οι αντίπαλοι του, αλλά και το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους».

 «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παίζω καλά. Δεν έχει να κάνει με το πόσο σκοράρεις, αλλά με τις νίκες. Όμως δεν έχω στο μυαλό μου το συμβόλαιο, παρά μόνο τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Λατρεύουμε την Αθήνα. Δεν μου περνά καν από το μυαλό το θέμα του συμβολαίου, απλώς βγαίνω έξω και σκέφτομαι πώς θα παίξω καλό μπάσκετ», ήταν το σχόλιο του ΜακΚίσικ, ενώ στην συνέχεια, για τα… φιλιά που έστειλε στον πάγκο της Ζαλγκίρις, όταν οι Λιθουανοί τον άφησαν προκλητικά ελεύθερο να σουτάρει, τόνισε:

«Πρέπει να σταματήσω, γιατί μου αρέσει να μου δίνουν ελεύθερα σουτ. Σας παρακαλώ, συνεχίστε να το κάνετε, μου δίνετε χαρά, μπορώ να εκτελέσω ανενόχλητος και είναι φανταστικό. Κάνω πολλά σουτ καθημερινά με τον Αϊζαια (Κάνααν). Οι προπονητές μας πιστεύουν στο σουτ μου και στο πρωτάθλημα έχω πολύ υψηλά ποσοστά (53,5%). Δεν φοβάμαι να πάρω το σουτ. Αν είμαι στο ένας εναντίον ενός, δεν σκέφτομαι κανέναν. Ξέρω πως κανένας στην Ευρωλίγκα δεν μπορεί να με μαρκάρει στο ένας με έναν, είμαι σίγουρος γι’ αυτό».