Skip to main content

Μονεκέ για Βεζένκοβ: «Αν οι Κινγκς λένε αλήθεια για το πώς θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν, θα τα πάει μια χαρά»

Ο Τσίμα Μονεκέ δεν κατάφερε να μονιμοποιηθεί στους Κινγκς, με αποτέλεσμα να καταφύγει στην Ευρώπη και στην Μονακό, με τον Νιγηριανό φόργουορντ, όμως, να θεωρεί πως ο Σάσα Βεζένκοβ μπορεί να τα καταφέρει αρκετά καλύτερα στο Σακραμέντο.

«Η κατάσταση είναι πολύ, πολύ σημαντική. Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται σε ορισμένες ομάδες όχι επειδή δεν είναι καλοί παίκτες, αλλά επειδή βρίσκονται σε λάθος κατάσταση. Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις για έναν προπονητή, να παίζεις σε μια ομάδα που πιστεύει σε εσένα και θα σου δώσει ευκαιρίες να παίξεις όπως θέλεις», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μονεκέ στο Basket News για να προσθέσει:  

«Εξαρτάται από το πώς θα τον χρησιμοποιήσει ο Μάικ Μπράουν (σσ. τεχνικός των Κινγκς). Λατρεύω τον τρόπο που αγωνίζεται γιατί δεν χρειάζεται την μπάλα για να επηρεάσει το παιχνίδι. Με όλα αυτά που κάνει στην EuroLeague, θα βρουν έναν τρόπο να τον χρησιμοποιήσουν σωστά, το ελπίζω για εκείνον. Είναι εξαιρετικός παίκτης και θα τα πάει μια χαρά. Αν εκείνοι λένε την αλήθεια για το πώς θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν, τότε θα τα πάει μια χαρά».