Skip to main content

Τρελάθηκε ο Ισπανός σπίκερ με Γουόκαπ: «Όταν ξεκινήσουν κλωνοποιήσεις θα είναι ο πρώτος» (vid)

Ο Τόμας Γουόκαπ ήταν… παντού στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό γκαρντ να αναδεικνύεται, όχι μόνο MVP του ντέρμπι, αλλά πολυτιμότερος παίκτης της 32ης αγωνιστικής της Euroleague. Μάλιστα, η εμφάνιση του ήταν τέτοια που… τρέλανε έναν εκ των κορυφαίων ισπανών σπίκερ. 

Ο λόγος για τον Πέδρο Μπονοφίλιο, έναν από τους πιο γνωστούς σπορτ κάστερ μπάσκετ στην Ισπανία. Ο Μπονοφίλιο έχει συνδέσει το όνομα του με τα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως την Παρασκευή σχολίαζε το ελληνικό ντέρμπι και φρόντισε με έναν ιδιαίτερα εκδηλωτικό τρόπο να εκφράσει τον θαυμασμό του για τον «ερυθρόλευκο» γκαρντ.  

«Τι ωραία άμυνα από τον Γουόκαπ. Κοίτα τον Γουόκαπ πως κάνει. Θέλω 10 παίκτες σαν τον Γουόκαπ. Θέλω 10 Γουόκαπ. Στην Ρεάλ, στην Μπασκόνια, στην Μπαρτσελόνα, στην Βαλένθια, οπουδήποτε. Θέλω Γουόκαπ σε όλο τον κόσμο. Όταν αρχίσει η διαδικασία κλωνοποιήσεων, αυτός θα είναι ο πρώτος», ήταν τα χαρακτηριστικά σχόλια του Ισπανού σε άμυνα του Αμερικανού πάνω σε Μπέικον και Μαντζούκα, με αποτέλεσμα η μπάλα να μείνει σε «πράσινα» χέρια, στο φινάλε της τρίτης περιόδου.