Skip to main content

Μπέβερλι: "Το Τελ Αβίβ είναι πραγματικός παράδεισος" (vid)

Ο Πάτρικ Μπέβερλι μίλησε στο podcast του για την καθημερινότητα και την ζωή στο Τελ Αβίβ, την οποία απολαμβάνει αποκαλώντας μάλιστα την πόλη "παράδεισο" και ένα από τα καλύτερα μέρη όπου έχει παίξει ποτέ.

Οι δηλώσεις του Μπέβερλι:

"Παίζοντας στο Ισραήλ, προφανώς καταλαβαίνεις πως ξυπνάω και λαμβάνω κλήσεις, μηνύματα που με ρωτούν, "Πατ είσαι καλά;" Ξυπνάω στον παράδεισο κάθε μέρα. Κάθε μέρα ο ήλιος είναι ροζ όταν δύει στην πόλη του Τελ Αβίβ. Μου παραχωρούν ιδιωτικές παραλίες για να πάω. Μετά την προπόνηση χαλαρώνω στην παραλία για 6-7 ώρες καθημεριν΄α. Μένω σε μια τεράστια έπαυλη, ίσως ένα από τα καλύτερα μέρη που έχω αγωνιστεί ποτέ.

Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο όμορφο είναι το μέρος. Πρέπει να είσαι εκεί για να το καταλάβεις. Το ηλιοβασίλεμα, οι ΄ανθρωποι, το φαγητό είναι πολύ καλό. Το νερό είναι εξαιρετικό. Έχει περίπου 32 βαθμούς κάθε μέρα, το νερό είναι δροσερό, ειλικρινά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Ερχόμενος από το ΝΒΑ, με την πόλη να με αγαπάει πολύ, το Τελ Αβίβ είναι πραγματικός παράδεισος."