Skip to main content

Ερυθρός Αστέρας: «Οποιαδήποτε απόπειρα της ABA Liga να θέσει σε κίνδυνο τους τελικούς του σερβικού πρωταθλήματος είναι πρόκληση»

O Eρυθρός Αστέρας με σκληρή ανακοίνωση του, εξέφρασε τα παράπονα του για το πρόγραμμα της Αδριατικής λίγκας, υπογραμμίζοντας ότι οι διοργανωτές της προσπαθούν να καταρρεύσει ακόμη περισσότερο το σερβικό πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη προκριθεί στους τελικούς της Αδριατικής λίγκας. Η Παρτιζάν και η Τσεντεβίτα Ολίμπια είναι στο 1-1 στην άλλη σειρά των ημιτελικών, με τον νικητή του ζευγαριού να προκρίνεται στους τελικούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερυθρού Αστέρα

«Η ανακοινωθείσα έναρξη των τελικών της ABA Liga, η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα αλλά αναμένεται να γίνει στις 12 Ιουνίου, θα πρέπει να περιμένει μέχρι το τέλος του εθνικού πρωταθλήματος της Σερβίας. Ο Ερυθρός Αστέρας περίμενε αρκετά και παρατήρησε πώς στην ABA Liga παραβιάστηκε η κανονικότητα του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά, αυτό οφείλεται σε ένα μη ρυθμισμένο ημερολόγιο αγώνων που καθορίζεται στην αρχή κάθε σεζόν του πρωταθλήματος, όχι κατά τη διάρκεια ή στο τέλος.

Θα θεωρήσουμε οποιαδήποτε απόπειρα της ABA Liga να θέσει σε κίνδυνο το ημερολόγιο των τελικών του σερβικού πρωταθλήματος προγραμματίζοντας στη συνέχεια αγώνες την ώρα αυτών των τελικών ως άλλη μια πρόκληση και μια προσπάθεια να καταρρεύσει ακόμη περισσότερο το σερβικό πρωτάθλημα. Από σήμερα, ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα κάνει καθόλου εικασίες για τις ημερομηνίες και την έναρξη των τελικών της ABA Liga».