Skip to main content

Μπουντούτσνοστ-Ερυθρός Αστέρας 73-75: Χαοτικό διπλό των "ερυθρολεύκων"

Ο αγώνας μεταξύ Μπουντούτσνοστ και Ερυθρού Αστέρα τα είχε όλα, από ένταση, σκληρά αντιαθλητικά φάουλ, διακοπή, "εκρηκτικό" φινάλε και σοβαρό τραυματισμό για τον Τζοέλ Μπολομπόι, με τους "ερυθρόλευκους" ωστόσο να φεύγουν νικητές με 73-75.

Ο αγώνας το βράδυ της Δευτέρας (21/10) στην Μοράτσα, για την αναμέτρηση της Μπουντούτσνοστ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ήταν άκρως επεισοδιακός, καθώς έφτασε μάλιστα στο σημείο να διακοπεί στα μέσα του τετάρτου δεκαλέπτου λόγω υβριστικών συνθημάτων της εξέδρας. Ωστόσο, σε αυτό το βαρύ κλίμα οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, επικρατώντας με 73-75.

Πέρα από τα επεισόδια, ο αγώνας είχε και φινάλε-θρίλερ, καθώς οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Μίλος Τεόντοσιτς με κρίσιμο τρίποντο και βολ΄ες αντίστοιχα έδωσαν το προβάδισμα και τελικά το ροζ φύλλο αγώνα στους "ερυθρόλευκους". Ο Ν΄εντοβιτς ήταν ο κορυφαίος των νικητών, σημειώνοντας 24 πόντους, με συμπαραστάτη τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ που πέτυχε 13. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο ΜακΚίνλι Ράιτ, που έβαλε 20 πόντους, όμως αποδείχθηκε και μοιραίος, καθώς αστόχησε σε σουτ που θα είχε δώσει κεφάλι στο σκορ στην Μπουντούτσνοστ.

Ο τραυματισμός του Τζόελ Μπολομπόι ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, με φόβους για σοβαρό χτύπημα στο γόνατο, καθώς έφυγε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-16, 37-33, 58-52, 73-75

 

 

 

Το ματς της Μπουντούτσνοστ με τον Ερυθρό Αστέρα, το βράδυ της Δευτέρας (21/10) στην Μοράτσα, ήταν επεισοδιακό, πολύ έντονο και είχε και σοβαρό όπως φαίνεται τραυματισμό για τον Τζόελ Μπόλομποϊ.

Στο φινάλε η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επικράτησε με 75-73, χάρη σε τρίποντο του Νέντοβιτς (71-72 στα 53"), σε βολές του Τεόντοσιτς (73-74 στα 22") και σε 1/2 του Γκιεντράιτις για το τελικό σκορ, αφού προηγουμένως ο ΜακΚίνλι Ράιτ είχε αστοχήσει σε δίποντο προσπεράσματος για τους γηπεδούχους.

Το ματς διακόπηκε στα μέσα της τέταρτης περιόδου, με διαιτητές και ομάδες να αποχωρούν προς τα αποδυτήρια εξαιτίας έντασης στην εξέδρα και υβριστικών συνθημάτων για τον Νέμανια Νέντοβιτς. Ο Άλεν Όμιτς αποβλήθηκε με δύο αντιαθλητικά, ενώ ο... μοιραίος Ράιτ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 20 πόντους, αλλά και ο πρώτος πασέρ με επτά ασίστ για τη Μπουντούτσνοστ.