Skip to main content

Αταμάν: «Δύσκολο να διαδεχτεί κανείς τον Ομπράντοβιτς»

O Eργκίν Αταμάν, μετά την κλήρωση του τουρκικού πρωταθλήματος ρωτήθηκε για την διαδοχή του Ομπράντοβιτς από τον Κοκόσκοφ, τονίζοντας πως για οποιονδήποτε είναι δύσκολο να διαδεχτεί τον Σέρβο, ακόμη και αν είναι ο...Φιλ Τζάκσον.

Ο Τούρκους κόουτς αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τονίζοντας πως είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε προπονητή να διαδεχτεί την θέση του Σέρβου, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η Εφές δεν έκανε πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς την οδήγησε σε σπουδαίες επιτυχίες την τελευταία πενταετία, τόσο εντός όσο κι εκτός των τουρκικών συνόρων. Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ δεν έχει εμπειρία από διασυλλογικό επίπεδο στην Ευρώπη, θα δούμε πώς θα τα πάει.

Δεν είναι εύκολο να διαδέχεσαι έναν θρύλο σαν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ακόμη κι αν είσαι ο Φιλ Τζάκσον. Ωστόσο, η Φενέρ θα είναι και πάλι ο βασικός μας αντίπαλος στην Τουρκία και μία από τις υποψήφιες ομάδες για το Final 4 της Euroleague».

Για την ομάδα του, τόνισε:

«Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, αλλά πρόκειται για μια ιστορία που αφήσαμε πέρυσι στη μέση. Θέλαμε οι περσινοί ήρωες της ιστορίας να είναι οι ίδιοι φέτος».