Skip to main content

Ιδιοκτήτης Βίρτους: «Αν προκύψει θέση στην Euroleague, είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι»

Η θέση του Παναθηναϊκού στην Euroleague είναι μετέωρη, μετά και το γραπτό αίτημα των «πράσινων» για αποχώρηση από την διοργάνωση.

Σε περίπτωση, πάντως, που υπάρξει κενή θέση ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, η Βίρτους Μπολόνια δείχνει έτοιμη να την… αρπάξει. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάσιμο Τζανέτι, ο οποίος εκφράζει την επιθυμία του να δει την Βίρτους στην Euroleague.  

«Θέλουμε να παίξουμε στην EuroLeague και έχουμε κάνει τα απαραίτητα βήματα. Έχουμε μιλήσει με τους μάνατζερ της EuroLeague και διαπραγματεύονται την έξοδο του Παναθηναϊκού. Μας είπαν πως αν προκύψει κενή θέση, θα είναι στο χέρι μας να παίξουμε. Αν προκύψει θέση, είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι. Η EuroLeague έχει εκφράσει την ικανοποίησή της για το πρότζεκτ μας, που περιλαμβάνει και νέο γήπεδο. Δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε μας και τον Παναθηναϊκό, αλλά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Euroleague» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Βίρτους, ενώ σε ανάλογο τόνο μίλησε και ο CEO της Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι

«Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους συνεργάτες του Τζόρντι Μπερτομέου. Γνωρίζουν τα σχέδιά μας κι έχουμε καταρτίσει ένα business plan, όμως πρέπει να αποφασίσουν για τη σχέση τους με τον Παναθηναϊκό για να προχωρήσει. Μας είπαν πως αν προκύψει κενή θέση, θα είναι στο χέρι μας να παίξουμε στη διοργάνωση».