Skip to main content

Ιωνικός Ιωνίας: Ανανέωσε με Χριστοφορίδη, ενισχύθηκε με Σαμαρά

Στο «τιμόνι» του Ιωνικού Ιωνίας συνεχίζει ο Θεόδωρος Χριστοφορίδης, όπως και ο βοηθός του, Θανάσης Γουλτίδης ενώ παράλληλα η ομάδα ενισχύθηκε με τον Αλέξανδρο Σαμαρά.

Δύο ανανεώσεις και μία ενίσχυση ανακοίνωσε ο Ιωνικός Νικαίας, ενόψει της δύσκολης σεζόν στην Γ' Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ιωνικός Ιωνίας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον καλαθοσφαιριστή Αλέξανδρο Σαμαρά για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Who is who

Ο  Αλέξανδρος Σαμαράς είναι γεννημένος το 1999, είναι ύψους 1.93 και  αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με την φανέλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων με την οποία μάλιστα κατέκτησε την έκτη θέση. Τελείωσε τη σεζόν με 7.4 πόντους  σε 16 παιχνίδια και αναδείχθηκε πέμπτος στα τρίποντα σκοράροντας  συνολικά 30 (1.8 ανά παιχνίδι)

Συνεχίζουν Χριστοφορίδης-Γουλτίδης

Ακόμη ανακοίνωσε την ανανέωση  της συνεργασίας του, με τον Coach Θεόδωρο Χριστοφορίδη για την επόμενη αγωνιστική σεζόν 2020-2021. Ο Coach θα οδηγήσει την αντρική ομάδα στην Γ´ Εθνική ενώ παράλληλα θα συνεχίσει την πολύ πετυχημένη δουλειά του στης ακαδημίες του συλλόγου.
Τέλος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θανάση Γουλτίδη για την ερχόμενη σεζόν 2020-2021 στη Γ Εθνική.

Με την εμπειρία του και την εργατικότητα του ο νεαρός assistant coach αποτέλεσε βασικό γρανάζι του τεχνικού team της περασμένης σεζόν που στέφθηκε με επιτυχία και σήμανε την επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες».