Skip to main content

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Μπολόνια

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης της Μπολόνια μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Eurocup από την Ούνικς Καζάν. Τόνισε όμως πως τώρα για την ομάδα του προέχει το πρωτάθλημα, χωρίς όμως να αφήνει τον στόχο της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάσιμο Τζανέτι:

«Είναι κρίμα. Δεχθήκαμε ένα σερί στο τρίτο δεκάλεπτο και η διαφορά ήταν ότι εκείνοι ήταν εύστοχοι στα τρίποντα, ενώ εμείς κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε πολλές ελεύθερες βολές. Στον αθλητισμό είτε νικάς, είτε χάνεις. Πάμε για του χρόνου. Τώρα, πρέπει να επικεντρωθούμε στα playoffs του πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μας είναι ανώτερη, αλλά ενδεχομένως να εκτιμήσαμε λάθος το παιχνίδι και γι’ αυτό κάναμε πολλά λάθη. Είμαστε άνθρωπος του αθλητισμού και εκείνοι έπαιξαν καλύτερα και γι’ αυτό νίκησαν. Αν περιμένουμε την Ευρωλίγκα; Θα πάμε εκεί κάποια άλλη στιγμή. Τώρα, πρέπει να επικεντρωθούμε στα playoffs, ακόμη και στα παιδιά, που νοιάζομαι πολύ για εκείνους», 


Σε ερώτηση για το αν θα προβεί σε αλλαγές: «Όχι. Αυτό θα το σκεφτούμε αργότερα, στο τέλος της σεζόν. Τώρα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αυτή την στιγμή πρέπει να παλέψουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε, όπως προσπαθήσαμε κόντρα στην Ούνιξ».