Skip to main content

Eurocup: Στον 2ο όμιλο με Βαλένθια, Βίρτους και Γκραν Κανάρια ο Προμηθέας

Τους αντιπάλους τους στους ομίλους του Eurocup, για την σεζόν 2021-22, έμαθε ο Προμηθέας, στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/7).

Η ομάδα της Πάτρας κληρώθηκε να συμμετέχει στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης, με τα ονόματα που ξεχωρίζουν να μην είναι άλλα από αυτά της Βαλένθια, που πέρσι συμμετείχε στην Euroleague, της Γκραν Κανάρια και της Βίρτους Μπολόνια.

Όσον αφορά τον πρώτο όμιλο, εκεί ξεχωρίζει η Παρτιζάν, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μαζί με τις Λοκομοτίβ Κουμπάν, Ανδόρα και Μπανταλόνα.

Να θυμίσουμε πως το φετινό Eurocup θα διεξαχθεί με δύο ομίλους των 10 ομάδων και μετά την διεξαγωγή των 18 αγωνιστικών, από 30 Οκτωβρίου μέχρι 6 Απριλίου, οι οκτώ πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, θα συνεχίσουν στο top 16, με την διεξαγωγή μονών αγώνων, μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι όμιλοι του Eurocup για την σεζόν 2021-22:

1ος Όμιλος:

Ανδόρα, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μπανταλόνα, Παρτιζάν, Λιετκαμπέλις, Τρέντο, Λεβαλουά, Τουρκ Τέλεκομ, Χάμπουργκ Τάουερς, Σλατσκ Βρότσλαν.

2ος Όμιλος:

Βαλένθια, Προμηθέας, Γκραν Κανάρια, Μπουντούτσνοστ, Βίρτους Μπολόνια, Τσεντεβίτα Ολίμπια, Μπουρ, Ουλμ. Μπούρσασπορ Ρεγερ Βενέτσια.