Skip to main content

Γερμανία: Ήττες για Μπάγερν και Άλμπα στο πρωτάθλημα

Μπάγερν Μονάχου και Άλμπα Βερολίνου είχαν "δύσκολη" βραδιά, καθώς και οι δύο γνώρισαν εκτός έδρας ήττες, απέναντι σε Λούντβιγκσμπουργκ και Αμβούργο αντίστοιχα.

Οι Βαυαροί ταξίδεψαν στο Λούντβινγκσμπουργκ για να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα στη δεύτερη αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Χέρμπερτ δεν βρήκε ρυθμό και δεν κατ΄αφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση, γνωρίζοντας την ήττα με 78-70, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τα πολλ΄α λάθη της Μπάγερν. Για την ομάδα του Μονάχου ξεχώρισε ο Γκιφ΄αι που σημείωσε 16 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετοί ώστε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Τα δεκάλεπτα: 25-16, 42-35, 59-54, 78-70

Αντίστοιχη "μοίρα" είχε και η Άλμπα Βερολίνου, η οποία αντιμετώπισε το Αμβούργο εκτός έδρας στην πρεμιέρα της στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Οι Βερολινέζοι ήταν μόλις έναν πόντο πίσω στο τέλος της τρίτης περιόδου, όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο κατέρρευσαν και εν τέλει ηττήθηκαν με το "βαρύ" 97-80. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μπρέι Άιβι με 22 πόντους, ενώ από την ομάδα του Γκονζάλες ξεχώρισε ο Κουμάντζε που πέτυχε 11 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 48-44, 70-69, 97-80