Skip to main content

Ιδιοκτήτης Τραπάνι: «Θέλουμε ημιτελικούς στο πρωτάθλημα και Euroleague»

Ο ιδιοκτήτης της Τραπάνι... «τρελάθηκε» και όπως φαίνεται από δηλώσεις του στον Τύπο βάζει πλώρη για μεγάλα πράγματα καθώς ονειρεύεται ημιτελικούς ιταλικού πρωταθλήματος και έξοδο στη Euroleague για τη νεοφώτιστη ομάδα. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαλέριο Αντονίνι:

«Στο μπάσκετ δημιουργήσαμε μια ομάδα έκπληξη, καταφέρνοντας να πείσουμε πολύ σημαντικούς παίκτες. Οι αφίξεις των Πλάις και Γκάλοουέι έδωσαν επίσης στιβαρότητα και αξιοπιστία στις προηγούμενες κινήσεις και στοχεύουμε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος. 

Η σταθερότητα για το έργο ήταν το κλειδί. Πιστεύω ότι κατάφερα να δώσω μεγάλη αξιοπιστία στον σύλλογο, με αναζητούν συνεχώς παράγοντες που προσφέρουν σημαντικούς παίκτες.

Χρειαζόμαστε επειγόντως δύο νέες εγκαταστάσεις. Σύγχρονες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν για την ποδοσφαιρική Serie A και για την Euroleague του μπάσκετ. Στόχοι που πρέπει να επιτύχουμε μέσα σε τρία χρόνια.

Για να γίνει αυτό χρειάζεται η συμμετοχή του Δήμου και της Σικελίας, που δεν έχει κατακτήσει ποτέ πρωτάθλημα μεταξύ ποδοσφαίρου και μπάσκετ».