Skip to main content

«Η Βίρτους περιμένει στην… γωνία ενδεχόμενη αποχώρηση Παναθηναϊκού από την Euroleague»

Οι ιθύνοντες της Βίρτους Μπολόνια δεν έχουν κρύψει πως έχουν «χτίσει» ομάδα για την Euroleague και αυτός ήταν ο βασικός τους στόχος, μέσω του Eurocup. Η διακοπή της διοργάνωσης, λόγω κορονοϊού και η απόφαση της Euroleague για συμμετοχή των ίδιων 18 ομάδων και την νέα σεζόν, φαίνεται πως τους κάνει… χαλάστρα, όμως οι Ιταλοί συνεχίζουν να ελπίζουν, έχοντας στραμμένο το βλέμμα τους στην… Αθήνα!

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, η διοίκηση της Βίρτους ελπίζει πως θα καταφέρει τελικά να αγωνιστεί στην Euroleague, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κάνει πράξη τις απειλές του για αποχώρηση από την Λίγκα.

Να σημειωθεί, πάντως, πως τα δημοσιεύματα τονίζουν πως κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί, τόσο γιατί η αποχώρηση από μία διοργάνωση όπως η Euroleague δεν είναι εύκολο να γίνει από την μία ημέρα στην άλλη, όσο και γιατί η προθεσμία για συμμετοχή στο BCL (εκεί που θα πήγαινε ο Παναθηναϊκός αν τελικά αποχωρούσε από την Euroleague) εκπνέει την Παρασκευή 5/6, κάτι που σημαίνει πως τα χρονικά περιθώρια είναι κάτι παραπάνω από στενά.