Skip to main content

Πρόεδρος Κρεμόνα: «Στο 20% οι πιθανότητες να συνεχίσουμε στην πρώτη κατηγορία»

Στην εφημερίδα «La Provincia» μίλησε ο πρόεδρος της Κρεμόνα, Άλντο Βανόλι, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά, την αποχώρηση της ομάδας του από την πρώτη κατηγορία.

Ο Βανόλι ξέσπασε και η μπάλα πήρε, τόσο τον πρώην, πλέον, προπονητή της Κρεμόνα, Μέο Σακέτι, όσο και τους οπαδούς αλλά και την Λίγκα.  

«Η λίγκα επιβραβεύει τους πιο έξυπνους και όχι εκείνους που έχουν σε καλή κατάσταση τα οικονομικά τους. Οι οπαδοί δεν γέμισαν ποτέ το γήπεδο. Ο Σακέτι δεν είχε το θάρρος να έρθει να με ρωτήσει, να με κοιτάξει στα μάτια. Με πήρε απλά τηλέφωνο και μου είπε να επικοινωνήσω με τον δικηγόρο του», υποστήριξε ο πρόεδρος της Κρεμόνα, που στην συνέχεια μίλησε για τον πιθανό υποβιβασμό της ομάδας του σε χαμηλότερη κατηγορία.

«Αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητες για να συνεχίσουμε στην πρώτη κατηγορία είναι περίπου στο 20%. Θα πληρώσω, αλλά για να μην εξαφανιστεί ο σύλλογος. Αλλά δεν θέλω να εξαπατήσω κανέναν. Σε τρεις ημέρες, θα αφήσω ελεύθερους παίκτες και προσωπικό που είχαν συμβόλαιο, γιατί έχουν το δικαίωμα να βρουν άλλη δουλειά».