Skip to main content

Μάρκοβιτς: «Επενδύσαμε πολλά σε αυτές τις δύο σεζόν, αυτός ο τίτλος θα μείνει γραμμένος στην ιστορία»

 Ο άσος της Βίρτους Μπολόνια, Στέφαν Μάρκοβιτς μίλησε για την φετινή σεζόν και για τον κόουτς του Σάσα Τζόρτζεβιτς, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι αυτός ο τίτλος που πήραν φέτος στην ιστορία θα μείνει γραμμένος στην ιστορία.

Ο Στέφαν Μάρκοβιτς δήλωσε ότι: 

Για τον κόουτς Σάσα Τζόρτζεβιτς: "Πρέπει να σχολιάσω; Όπως πρωτοείπα και μια φορά πιο πριν...Οι άνθρωποι βλέπουν τα πάντα όταν πέφτει η αυλαία. Μπορείτε να δείτε τι έχει κερδίσει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και τι έχει κάνει σε δύο σεζόν. Έχω μάθει ότι δεν υπάρχουν συναισθήματα στο business. Απλά δίνουν χρήματα, καταστάσεις...ξέρω απλά κάνω ότι καλύτερο, ο Σάλε έδωσε ότι είχε".

Ο Μάρκοβιτς συνέχισε λέγοντας ότι: "Ειλικρινά, όταν παίζεις, πάντα ελπίζεις, πιστεύεις στον θρίαμβο. Την προηγούμενη σεζόν, είχαμε πειστεί, πρώτη στο πρωτάθλημα, προκριθήκαμε στα προημιτελικά του EuroCup. Αλλά, η πανδημία σταμάτησε όλες τις διοργανώσεις. Επενδύσαμε πολλά σε αυτές τις δύο σεζόν. Κοιτάξτε που ήταν η ομάδα πριν από δύο χρόνια (δεν είχε προκριθεί στα playoffs) και που είναι τώρα, πρωταθλητές. Αυτό θα μείνει γραμμένο στην ιστορία".