Skip to main content

Γκάι για την απόσυρσή του: «Κάποιες φορές πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να κυνηγήσει κάτι που ο κόσμος θεωρεί τρελό»

Σε ηλικία 26 ετών ο Κάιλ Γκάι πήρε την απόφαση να αποσυρθεί και εξήγησε την απόφασή του.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

«Για 22 χρόνια το μπάσκετ υπήρχε μόνιμα στη ζωή μου. 22 χρόνια που έπαιζα συνεχόμενα. Και δε θα τα άλλαζα για τίποτα. Είδα μερικές από τις πιο όμορφες πόλεις και γνώρισα ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Με βοήθησε σε δύσκολες στιγμές. Ποτέ δε με απογοήτευσε.

Από τα βάθη της καρδιάς μου λέω ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους συμπαίκτες και προπονητές μου. Κάνατε τη ζωή μου πιο εύκολη και εντός και εκτός παρκέ και δημιουργήσατε αναμνήσεις που θα κρατήσουν για μία ζωή. Στην οικογένειά μου. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την υποστήριξή σας.

Κάποιες φορές πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να κυνηγήσει κάτι που ο κόσμος θεωρεί τρελό. Και οι περισσότεροι δε θα καταλάβουν το να μην πηγαίνεις στα πολλά λεφτά ή σε μία σπουδαία λίγκα. Και παρ' όλο που είμαι ευγνώμων θέλω να ακούσω την διαίσθησή μου αυτή τη φορά. Ζούμε μόνο μία φορά. Θα ζήσω όπως θέλω. Είμαι καλά με τη καριέρα μου και τα κατορθώματά μου, είμαι πολύ περήφανος που μπορώ να δείξω στα παιδιά μου όσα κάναμε.

Οπότε ναι, αποφάσισα να αποσυρθώ από την ενεργό δράση στο μπάσκετ. Αγαπάω τους οπαδούς μου, το παιχνίδι, και όσα μου έδωσε. Σας ευχαριστώ παιδιά! Ευχαριστώ το μπάσκετ».