Skip to main content

Νύχτα τρόμου στο Ισραήλ: Σε καταφύγια οι Σφαιρόπουλος, Δέδας, ξάπλωσαν παίκτες στο παρκέ από τις σειρήνες (vids)

Δύσκολες ώρες βιώνουν οι κάτοικοι του Ισραήλ και της Λωρίδας της Γάζας, εξαιτίας των εκατέρωθεν πυραυλικών επιθέσεων, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τον Βασίλη Γεραγωτέλλη, τους παίκτες και τα μέλη του επιτελείου της Μακάμπι Τελ Αβίβ να βιώνουν πρωτοφανείς καταστάσεις, όπως και ο Έλληνας κόουτς της Χάποελ Χολόν, Στέφανος Δέδας.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει με τις πυραυλικές επιθέσεις σε Ισραήλ και Λωρίδα της Γάζας, γεγονός που απασχόλησε την κοινή γνώμη. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Βασίλης Γεραγωτέλλης, οι παίκτες και τα μέλη του επιτελείου της Μακάμπι Τελ Αβίβ υποχρεώθηκαν να πάνε σε καταφύγιο για λόγους ασφαλείας για λίγες ώρες και μετά επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Πλάνα που πραγματικά προκαλούν τρόμο υπάρχουν στο διαδίκτυο από το παιχνίδι ανάμεσα στην  Μακάμπι Ραάνανα με τη Μακάμπι Κίριατ Μότζκιν ια τη δεύτερη κατηγορία του ισραηλινού πρωταθλήματος μπάσκετ, οπου το ματς διεκόπη προσωρινά στην τέταρτη περίοδο και στο άκουσμα των σειρήνων για τις πυραυλικές επιθέσεις, με τους παίκτες των δύο ομάδων να ξαπλώνουν στο παρκέ.

Ο κόουτς Στέφανος Δέδας ανέφερε σε tweet στο προσωπικό του λογαριασμό ότι: "Σε αυτές τις στιγμές που τρέχω σε καταφύγια για τις βόμβες με τα τρία μικρά παιδιά μου και ο ουρανός πέφτει πάνω από τα κεφάλια μας, μου θυμίζει ότι το μπάσκετ είναι απλά διασκέδαση. Ευχαριστώ όλους στην Ελλάδα και στο Ισραήλ που έτρεξαν να ενημερωθούν για εμένα και την οικογένεια μου. Είμαστε ασφαλείς. Σας ευχαριστώ".

Δείτε τα σχετικά tweets: