Skip to main content

Το πάλεψε η Κραιόβα του Κακιούζη, αλλά ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ρουμανίας

Η Κραϊόβα που κοουτσάρει ο Μιχάλης Κακιούζης κάνει μια εξαιρετική πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις της Ρουμανίας, αλλά την Πέμπτη (17/2), η ομάδα του ηττήθηκε από ττην Βολουντάρι σον τελικό του Κυπέλλου με 89-75.

Η Βολουντάρι πήρε προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά και ήταν μπροστά με εννέα πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου (24-15) και διατήρησαν την διαφορά στα ίσια επίπεδα στο τέλος του ημιχρόνου (45-38). 

Η ομάδα από την επαρχία Ίλφοβ κράτησε την απόσταση της στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και πήραν προβάδισμα με οχτώ πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου (67-54). Η Βολουντάρι διατήρησε το προβάδισμα της στην τέταρτη περίοδο και νίκησε εκτός έδρας την Κραϊόβα με 89-75, με αποτέλεσμα να κατακτήσουν το Κύπελλο Ρουμανίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Έλληνας προπονητής οδήγησε την Κραϊόβα στον τελικό του Κυπέλλου Ρουμανίας για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Από την Βολουντάρι διακρίθηκαν οι Μπάντιου και Γκότσερ με 19 και 18 πόντους αντίστοιχα. Από την Κραϊόβα ξεχώρισαν οι Φράνκλιν, Γουάιατ και Κβάλα με 14 πόντους έκαστος. 

Δεκάλεπτα: 15-24, 38-45, 54-62, 75-89