Skip to main content

Eurocup Γυναικών - Προσωρινή διακοπή στο Βενέτσια - Μερσίν εξαιτίας ρίψεως μπουκαλιού

Ένα Τούρκος οπαδός, προέβη σε μία απρεπή πράξη λίγο πριν από το φινάλε του Βενέτσια - Μερσίν για τα ημιτελικά του EuroCup Γυναικών. Συγκεκριμένα πέταξε μπουκάλι σε αθλήτρια της γηπεδούχου ομάδας.

Η αναμέτρηση της Βενέτσια με την Μερσίν, για τα ημιτελικά του EuroCup Γυναικών, ήταν ντέρμπι. Από το 9-24 της πρώτης περιόδου φτάσαμε στο 42-44 του ημιχρόνου και από εκεί και πέρα τα δύο σύνολα  έδωσαν μεγάλη μάχη, με έναν Τούρκο οπαδό να κάνει το… κομμάτι του λίγο πριν από το φινάλε, συγκεκριμένα 2.1" πριν από το τέλος, όταν πέταξε μπουκάλι στο παρκέ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι διαιτητές, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν ο Τάσος Κάρδαρης, να διακόψουν το παιχνίδι, προκειμένου να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος.

Η Αστού Εντούρ, η οποία εκτελούσε βολές, όπως ήταν φυσικό σοκαρίστηκε, με τον οπαδό να συνεχίζει έξαλλος να την βρίζει από την εξέδρα και την κάμερα να καρφώνεται πάνω του. Ο Αντρέα Ματσόν, προπονητής της Βενέτσια και παλιός μας γνώριμος, έπαιζε με την τσίχλα του και στο τέλος είδε την ομάδα του να παίρνει την νίκη με 85-80 χάρη στους 25 πόντους της Ιβόν Άντερσον, τους 24 της Κέιλα Θόρντον και τους 18 της Αστού Εντούρ.